Meizu 16’nın çıkış tarihi belli oldu

Meizu 16nın çıkış tarihi belli oldu

Meizu 15’in selefi kendini gösterdi. Çin kaynaklı haberler Meizu 16’nın çıkış tarihini tam olarak ortaya çıkardı.

Snapdragon 845’li Meizu 16 bomba gibi geliyor!

Snapdragon 845’li fiyat/performans telefonlarına yenisi ekleniyor. Meizu’nun CEO’su Jack Wong’un Çin’de ortaya çıkan konuşmasına göre üst düzey model 26 Ağustos‘ta tanıtılacak ve lansmanın hemen ardından satın alınabilir olacak. IFA dolayısıyla fazlasıyla hareketli geçecek olan ağustos sonuna Meizu da renk katacakmış gibi gözüküyor.

Telefonun beklenen özelliklerine bakacak olursak bizi en başta Snapdragon 845 işlemci karşılayacak. Bu yongasetinin soğutması için çok ilginç tasarımlı soğutma sistemi kullanılacak. 18:9’luk ekranın alt kısmında ultrasonik parmak izi okuyucu bulunacak. Bu tip cihazlarda pek sık karşılaşmadığımız OLED panel, ve bunun altında basınca duyarlı bir ana ekran butonu yer alacak.

Ayrıca Meizu 16’nın Snapdragon 710’lu bir de Lite versiyonu bekleniyor. Bu cihazda ekran içine gömülü parmak izi okuyucu bulunmayacak.

Cihazın SD845’li diğer telefonlara göre hala uygun fiyatlı sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olabileceği tahmin edilebilir, fakat OLED ekran ve özel soğutma düşünüldüğünde iddialı bir rakam beklemek doğru olmaz. Şirket belli ki orta derecede bir fiyatlandırma yapmayı düşünüyor. Buna karşın elimizde buna dair bir rakam yok.

Amazon, lojistik birimini Mercedes Vito ile genişletiyor