Meizu 16 rakipsiz olacak!

meizu 16

Meizu 15 henüz yeni satışa sunulmuş olmasına karşın, şimdiden Meizu 16 hakkında oldukça iddialı söylemler ortaya atılmaya başlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu, geçtiğimiz Nisan ayında orta segmente hitap eden Meizu 15 modelini satışa sunmuştu. Telefonun satışa sunulmasının üzerinden yalnızca 2 ay geçmiş olmasına karşın, şimdiden Meizu 16 hakkındaki söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Şirketin CEO’su konumunda bulunan Jack Wong, konu ile ilgili bir dizi açıklamada bulundu.

Meizu 16, iPhone X ve Mi8’den daha iyi olacak

Jack Wong, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Meizu 16’nın iPhone X ve Mi 8’den daha ince bir çerçeveye sahip olacağını belirtti. İki telefonun da ekran gövde oranının yüzde 83 civarında olduğunu göz önüne alacak olursak, Meizu’nun yeni telefonu en az yüzde 84’lük ekran gövde oranıyla gelecektir.

meizu 16

Öte yandan telefon ile ilgili sızdırılan diğer bilgilere göre, Meizu 16 iki farklı model ile raflardaki yerini alacak. Modellerden birisi Snapdragon 710 yonga setiyle gelecek ve orta segmente hitap edecek.

İkinci model ise Snapdragon 845’ten güç alacak ve amiral gemisi kategorisinde olacak. Meizu yeni cihazını Ağustos’un ortalarına doğru tanıtmayı planlıyor. Ayrıca Çinli üreticinin yeni modeliyle birlikte parmak izi okuyucusunu ekranın altına taşımayı planladığını da belirtelim. Görünen o ki artık fiziksel parmak izi okuyucuların da devri bitmiş durumda.