Media Markt’tan 23 Nisan Resim Yarışması

MediaMarkt

Media Markt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mağazalarında resim yarışması düzenliyor. İlköğretimde öğrenim gören çocukların katılabileceği “Media Markt’ta seçeceğin üç ürünle bir robot tasarla” konulu resim yarışmasında birinci seçilen öğrenci, sürpriz hediye kazanma şansı elde edecek.

Son teknolojiyi uygun fiyatlarla buluşturarak 7’den 70’e farklı alternatifler sunan Media Markt, çocukların bayramında eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

MediaMarkt

Bu 23 Nisan’da Media Markt’ın 39 mağazasında hazırlanan boyama köşelerinde, resim kâğıdı ve birbirinden renkli boya kalemleri ile çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayacak. Ayrıca mağazalarda düzenlenecek Media Markt’ta seçeceğin üç ürünle bir robot tasarlakonulu resim yarışmasında, birinci seçilen resmin kahramanı sürpriz ödülün de sahibi olacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı miniklerin hafızasında unutulmaz kılmak için Media Markt mağazalarının özel eğlence alanlarında ayrıca yüz boyama, balonla oynama ve palyaço aktiviteleri de düzenlenecek.

Akıllı Bileklik Görünümünde Telefon