realme 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı!

realme 23 nisan

realme 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı. realme’nin yeni 23 Nisan reklamı izlenmeye değer.

realme 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı dijital iletişim kampanyasında korona virüs salgını nedeniyle. eğitimlerine evden devam etmek durumunda kalan çocukları unutmadı.

Kampanya, bayramlarını evde kutlamak durumunda kalan çocuklar ve ailelerini gelecek güzel günleri umutla beklemeleri mesajını veriyor.

Samsung 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için video yayınladı #23NisanKutluOlsun

Akıllı telefon pazarının en genç ve dinamik markası realme, dijital platformlarda yayınlanan yeni bir reklam filmine imza atıyor.

Marka yeni kampanyasıyla, 100. yılı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sınıf arkadaşlarından, öğretmenlerinden uzakta kutlayan tüm çocukların yanında olduğunu gösterdi.

Çocukların normal şartlarda haftalarca hazırlandıkları gösterilerin yokluğunu daha az hissetmeleri için reklam kampanyası boyunca onlara yine parklarda özgürce koşacakları, kahkalarının sokakları çınlatacağı mesajı veriliyor. Dijital reklam filminde yakında gelecek güzel günler için tüm Türkiye’yi #gücünükeşfet mottosuyla mücadeleye davet ediyor.