Çocuklar Google Glass ile Tivibu Keyfini Test Etti

TTNET GoogleGlass

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu’nun Google Glass için geliştirilen uygulamasını, ilk olarak “TTNET Çocuk Resim Yarışması”na katılan çocuklar deneyimledi.  

TTNET, tüm dünyayı etkisi altına alan hızlı dijital dönüşümü müşterilerinin hayatının her anına taşımaya ve internet deneyimini zenginleştirmeye devam ediyor. TTNET şimdi de; televizyon yayıncılığına birçok yenilik getiren Tivibu’yu; televizyon, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonların ardından Google Glass’a taşıdı.

TTNET GoogleGlass

Google Glass için geliştirilen Tivibu’nun test aşamasındaki uygulamasını, ilk olarak TTNET’in her yıl düzenlediği “Çocuk Resim Yarışması”na katılan çocuklar deneyimledi. Çocuklar Tivibu içeriklerini sesli komutlarla seçmenin ve izlemenin keyfini yaşadı. Proje ekibiyle deneyimlerini ve önerilerini de paylaşan minikler Tivibu uygulamasını kolayca kullandıklarını ve uygulamayı çok beğendiklerini ifade ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Şahin Şen, yenilikçi ürünlere, müşterilerinin hayatını ve internet deneyimlerini zenginleştirecek çözümler geliştirmeye odaklandıklarını belirterek şunları söyledi: “Google Glass üzerinde, Tivibu uygulamasını sesli komutlarla kullanarak izleyen çocukların görülmeye değer heyecanı bizi çok mutlu etti.

Bizden farklı olarak, tamamen dijital bir dünyada doğan ve yarının büyükleri olan çocuklarımızın Google Glass üzerinde Tivibu uygulamasını kolayca kullanmaları ve çok beğenmiş olmaları bizim için çok önemli. Teknolojiyi izleyen değil, iş ortaklarımız ve girişimciler ile birlikte geliştiren bir şirketiz. TTNET Müzik ve Tivibu için geliştirdiğimiz Google Glass uygulamaları da bu vizyonumuzun güzel bir örneği oldu.”

Skoda’dan İki Yeni Konsept!