Samsung 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için video yayınladı #23NisanKutluOlsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Samsung, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için anlamlı bir video ile karşımıza çıktı. İşte Samsung’un ses getiren 23 Nisan videosu.

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, Türkiye için büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bugün video yayınladı. Samsung’un resmi hesaplarından paylaşılan bu video sosyal medyada çok ses getirdi. Buram buram milliyetçilik kokan bu videoda, 23 Nisan’ın önemi ve çocuklara verilen değerler ön plana çıkarılıyor.

Samsung, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bir asrı kutlamak ve birlikte atlatacağımız bu zor günlerde birbirimize destek olmak için 23 Nisan’da herkesi evlerinde coşkuyla bayram kutlamaya ve bu kutlamaları sosyal medyada #EvdeBeraberiz! hashtag’i ile paylaşmaya çağırıyor.

Türkiye’de Koronavirüs ile mücadele için WhatsApp Danışma Hattı kuruldu!

Koronavirüs yüzünden evde karantinada olduğumuz bugünlerde Mustafa Kemal Atatürk‘ün çocuklara armağan ettiği bu şanlı bayramı kutlamak hepimizin boynun borcu. Dışarıda olamasak da 23 Nisan’ı balkonlarımızdan çoşkuyla kutlamamız gerekiyor.

23 Nisan için bir çok balkon çocukların resmileri ve Türk Barağı ile süslenmiş durumda. Tüm Türkiye’de renkli görüntülerin oluşmasını sağlayan bu bayram hepimizin.

1924 tarihinde bayram olarak kutlanmasına karar verilen 23 Nisan, bu tarihten 5 yıl sonra 1929 yılında bütün dünya çocuklarına armağan edildi. Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın bayramı olan 23 Nisan’da siz ebeveynlerin, çocuklarınızı mutlu etmenin yollarını arayıp, bayramı kutlamanız boynunuzun bir bocu olduğunu unutmayın.

Samsung Türkiye‘nin 23 Nisan için hazırladığı videoyu aşağıdan izleyebiliriz.