Mcdodo PD : iPhone’a 30 dakikada yüzde 60 şarj

Mcdodo PD

5A maksimum akım ve 100W güç ile iPhone 14’ü 30 dakikada %60 şarj eden Mcdodo PD  kablolar, 1.2m uzunluğuyla da ideal bir kullanım olanağı sunuyor

Mcdodo bu kez, dijital göstergeli PD hızlı şarj kablolarıyla, sadece hız konusunda değil, tasarımda da çığır açıyor.

 Mcdodo PD

Kablonun telefona bağlandığı noktadaki dijital ekrandan, akım gücünü de kontrol edebildiğiniz, hızlı şarj 20W’a kadar güç transferine izin veren kabloların; Type-C’den lightning, Mcdodo  PD, iPhone ve Type-C’ye 4 farklı bağlantı seçeneği var.

Sıradan kablolar ile 30 dakikada ancak % 20 şarj olan iPhone ve diğer mobil cihazları %60 şarj eden yeni nesil kablolar, 1.2 m’lik uzunluğuyla da farklı kullanım alanlarında rahatlık sağlıyor.

Mcdodo PD

Patentli akıllı MSC çipiyle, hızlı şarj esnasında oluşabilecek; aşırı şarj, yetersiz şarj, aşırı voltaj ve aşırı ısınmanın önüne geçen teknolojileriyle şarj cihazını da koruyan kablolar, 5A maksimum akım ve 100W güçle, MacBook Pro’yu 1.8 saatte tamamen şarj edebiliyor.

Mcdodo PD

Estetik ve dayanıklı tasarım

Çift korumalı ve kusursuz bir parazit önleme özelliğine sahip olan Mcdodo PD hızlı şarj kabloları, sadece sunduğu hız ve mükemmel teknolojiyle değil, alışılmadık tasarımıyla da fark yaratıyor. Estetik ve dayanıklı kablo tasarımının kullanıldığı kablo, dijital ekranıyla da hem teknolojik, hem de kullanım açısından ayrıcalıklar sunuyor.

Samsung Galaxy F34 hakkında yeni detaylar paylaşıldı