Formula 1 Grand Prix heyecanı tam gaz devam ediyor

formula 1 arabalarının 60 yıllık evrimi

Herkesin nefesini tutup izlediği Formula 1 Grand Prix heyecanı, durmaksızın devam ediyor. Hadi gelin bu heyecana az biraz birlikte ortak olalım.

Tüm dünyanın çok yoğun ilgi gösterdiği Formula 1 Grand Prix, heyecanı zirvede yaşıyor. Lewis Hamilton gibi son derece yetenekli pilotların yarıştığı bu organizasyonda, herkes son derece memnundu. Yarışın kıran kırana zorlu geçmesi heyecanı kat kat artırdı.

Sürekli olarak sarı bayrak ihlali yapan pilotlar, aslında biraz da şikayetçiydi. İstanbul’daki yarış pisti görebileceğiniz en zorlu parkurlar arasında yer alıyor. Formula 1 yarışları için tercih edilen pist, özellikle de virajları nedeniyle çok fazla şikayet ediliyordu. Her viraj aldıklarında yürekler ağızlardaydı.

Formula 1 yarışlarında sürpriz bir isim kazandı

İstanbul’daki pistte 8. viraj denilen bir kısım yer alıyordu. Bu bölüm, pilotların da en çok korktuğu alan. Yarış başladığında, herkes bu virajda neler olacağına özellikle bakmaya çalışıyordu.

Formula 1 Grand Prix

Twitter ve diğer sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapanlar, heyecanlarını dile getirdi. Pilotların, istediği kadar büyük bir hıza ulaşamaması ise adeta hayal kırıklığı oldu. Bu yarışın kazananı ise “Racing Point” oldu. Aslında onlar da kazanacağına hiç ihtimal vermedi.

Racing Point tarafından yapılan paylaşımda, karmaşık harflerle bazı yazılar yazıldı. Aslına bakarsınız onun paylaşımı sadece rastgele yazılmış harflerden oluşuyordu. Kendisi bile yarışı kazandığına inanamıyordu. Sizin genel olarak Formula 1 İstanbul yarışları hakkındaki gözlemleriniz ne oldu? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.