Marvel vs. Capcom: Infinite’ten Bir Oynanış Videosu Daha Geldi

MvC Infinite

Geçtiğimiz günlerde duyuruşu yapılan ve gündeme bomba gibi düşen Marvel vs. Capcom: Infinite, bugün yeni oynanış videosuna kavuşmuş oldu. Peki videoda bizi hangi karakterler karşılıyor? Detayları haberimizde.

 

Capcom oyun sektöründe büyük işler başarmış Japon asıllı firma. Kuruluşu eskilere dayanan firma sektörün en eski isimlerinden. Firmanın şüphesiz en büyük başarı yakalamış eserlerinden birisi Street Fighter serisi.

Street Fighter’ın oynanış dinamikleri ve karakterleri, bununda yanında efsane süper kahramanlar ile dolu Marvel evreninin bir arada buluştuğu Marvel vs Capcom serisi, ilk olarak 1998 yılında karşımıza çıkmıştı. Çıktığı yıllarda büyük bir popülerlik elde etmiş oyun Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes adı ile çıkış yapmıştı. Fakat geçen bunca yılın ardından firma yeni nesil grafiklere ve oynanışlara yakınlaşamayıp 1998 yılındaki ali le aynı çizgisinde 2012 yılına kadar devam etti. 2012 yılına kadar serinin yeni yeni oyunları etti. Fakat grafik olarak eksik kaldığından oyun büyük bir başarı yakalayamamıştı. 

PlayStation Experience 2016 etkinliğinde duyurusu yapılan Marvel vs Capcom Infinite büyük ses getirdi. Bu efsane seriyi ve kadroyu yeni nesil grafikler ile deneyimleyebilmek birçok oyuncuyu şimdiden heyecan içinde bırakmış gibi gözüküyor. 

İlk fragmanı incelediğimizde bizleri Capcom’dan MegaMan ve Ryu, Marvel evreninden ise Iron Man ve Captain Marve l karşılıyordu. 4 lü arasında geçen efsane bir sinematiğe tanık olduğumuz bu video oynanış ile ilgili herhangi bir görüntü içermiyordu. Bugün paylaşılan yeni fragmanı incelediğimizde ise bizleri Mega Man X, Ryu, Iron Man, Captain Marve l, Captain America, Morrigan olmak üzere 6 karakterin oyun içi oynanış görüntüleri karşılıyor. Bu dinamik oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Instagram’a Yeni Özellikler Ekleniyor