Starbucks ve Pokémon Go işbirliğine gidebilir!

starbucks ve pokemon

Bir tarafta dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks, diğer tarafta AR destekli bir oyun olan Pokemon Go. Bu ikili sizce nasıl bir araya gelebilir?

Reddit kaynaklı habere göre Pokemon Go’nun yapımıcısı Niantic ve Starbucks bir işbirliğine gitmek üzere.  İddiaların bir Starbucks çalışanına dayandığı söyleniyor. İddiaları destekleyen çeşitli görseller de paylaşılmış.

Söz konusu partnerliğin bir sonraki Pokemon Go güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulacağı iddia ediliyor. Eğer bu iddialar doğruysa, Starbucks şubeleri oyunun kendi dinamiğinde kullanılan PokeStop ve Gym noktalarına dönüşecek. Söz konusu bu partnerliğe çeşitli Starbucks içeceklerinin de dahil edilmesi bekleniyor. “Pokemon GO Frappuccino” bu içeceklerden biri olacak.

İddia ile birlikte paylaşılan görsellerde bir yayın yasağı uyarısı dikkat çekiyor. Görsellerde “8 Aralık tarihinden önce paylaşmayınız” şeklinde bir uyarı bulunuyor. Bu detay, söz konusu kampanyanın 8 Aralık tarihinde kullanıma sunulabileceğini akıllara getiriyor.

Benzer bir iddia geçtiğimiz yaz aylarında McDonalds isimli fast-food zinciri hakkında da ortaya çıkmıştı ve uygulama içerisinde çeşitli özellikler yer alıyordu. Benzer bir durum şimdi Starbucks için de söz konusu olacak gibi duruyor. Bakalım Pokemon Go kaybettiği popülerliği bu yeni anlaşma ile tekrar yakalayabilecek mi?

pokemon-starbucks-1

Bilgisayarının başına kötü şeyler gelmiş 10 şanssız kullanıcı!