Marvel Vs. Capcom Infinite Duyuruldu!

MvC Infinite

PlayStation Experience 2016 efsane bir oyunun duyurusuna ev sahipliği yaptı. Birkaç gündür dolaşan söylentiler gerçek oldu ve Marvel vs Capcom Infinite duyuruldu.


Capcom oyun sektöründe büyük işler başarmış Japon asıllı firma. Firmanın şüphesiz en büyük ses getiren eserlerinden birisi Street Fighter. Street Fighter’ın oynanış dinamikleri ve bunun yanı sıra Marvel evreninin efsane süper kahramanlarının bir arada buluştuğu Marvel vs Capcom serisi aslında ilk olarak 1998 yılında piyasaya sürülmüştü. Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes adında geçen bu oyun ardından 2012 yılına kadar yeni oyunlar ile devam etti. Fakat grafik olarak eksik kalan oyun büyük bir başarı yakalayamamıştı. PlayStation Experience 2016 etkinliğinde duyurusu yapılan Marvel vs Capco m Infinite büyük ses getirdi. Bu efsane kadroyu yeni nesil grafikler ile deneyimleyebilmek birçok oyuncuyu heyecanlandırmış gözüküyor. Birkaç gün önce söylenti olarak dolaşan bu haber böylece gerçeğe kavuşmuş oldu.

Fragmanı incelediğimizde bizleri Capcom’dan MegaMan ve Ryu, Marvel evreninden ise Iron Man ve Captain Marvel karşılıyor. Dörtlü arasında geçen mücadeleye tanık olduğumuz bu fragmana duyulduğu üzere birçok izleyicinin alkışları da eşlik ediyor. Oyunla ilgili bir haber ise Marvel sinematik evrenin temel alınacak olması. Bu haber bazı karakterleri göremeyeceğimiz anlamına gelse de, daha kaliteli dokular ve grafikler anlamına da geldiğinden birçok kullanıcıyı mutlu etti.

Apple’ın otomobil planları ortaya çıktı