Capcom’un Marvel vs Capcom: Infinite’den beklentisi büyük

Marvel vs. Capcom Infinite

Capcom, finansal sonuçlarını açıkladı ve çıkmak üzere olan yeni oyunuyla ilgili hedeflerini paylaştı. Capcom’un Marvel vs Capcom: Infinite’den beklentisi büyük.

Sektörün büyük oyuncularından Capcom, geçtiğimiz günlerde Capcom ve Marvel evrenini bir araya getiren dövüş oyunu Marvel vs Capcom: Infinite‘yi duyurmuştu. Çıkış tarihi 19 Eylül 2017 olarak belirlenen oyun, tanıtım videolarından görüldüğü kadarıyla muhteşem görünüyordu. Oyuncuların olduğu gibi Capcom’un Marvel vs Capcom: Infinite’den beklentisi büyük. Ancak oyuncular kaliteli bir yapım beklerken, Capcom’un doğal olarak maddi anlamda bir beklenti içinde. İşte konuyla ilgili detaylar.

Capcom, finansal sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlarda Capcom’un, Marvel vs Capcom: Infinite’den umutlu olduğu görülüyor. Firma oyunun 2 milyon kopya satacağını öngörüyor. Capcom’un belki de en bilinen oyunu Street Fighter V‘nin ilk yılında 1.5 milyon sattığı düşünülünce bu rakam oldukça iddialı.

Ancak bu hedef gerçekleşemez diye bir şey yok. Zira Street Fighter V, Xbox One için çıkmamıştı, oyunun satış rakamları Playstation 4 ve PC sonuçlarını kapsıyordu. Ancak Marvel vs Capcom: Infinite, SF 5’in aksine Xbox One’yi es geçmeyecek. Yapım, PS4, Xbox One ve PC için raflardaki yerini alacak. Xbox One’nin ciddi bir oyuncu kitlesi olduğunu düşünülürse oyun daha fazla kitleye yayılacak.

Ancak Capcom’un Marvel vs Capcom: Infinite için ciddi bir rakibi var. DC evreninin buluştuğu Injustice 2, 16 Mayıs’ta satışa sunuluyor. Dövüş türünde bütçesi bir oyun almaya yetecek oyuncular hangi yapımı seçer bilinmez ama Injustice 2’nin sağlam bir tanıtım çalışması ve muhteşem oynanabilir karakter kadrosuyla geldiğini belirtelim.

Son olarak sizi Marvel vs Capcom: Infinite’nin ilk hikaye tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.

Playstation 5 ne zaman geliyor?