The Last Of Us 2 Duyuruldu!

the last of us 2 geliyor 1

2013 yılında çıkışını yapan The Last Of Us mükemmel kurgusuyla oyuncuların gönlüne taht kurmayı başarmıştı. Bugün Last Of Us 2 duyuruldu. Detaylar haberimizde.

The Last Of Us çıktığı günden beri çeşitli ödüller aldı. Oyuncular ve editörler tarafından oldukça sevilen The Last Of Us çeşitli övgülerinde sahibi oldu. Edge dergisindeki incelemede “Naughty Dog, bu konsol neslinin en büyüleyici ve duygulara en çok hitap eden oyununu üretmiş. Zaman zaman büyük bütçeli yapımların harika fikirleri mahvettiğine şahit olsak da, The Last of Us gibi oyunlar simsiyah bir asfalttan yükselen, yemyeşil bir asmaya benzercesine oyun dünyasının içerisinden yükseliyor.” ifadeleriyle duyulan memnuniyet dile getirildi. Eurogamer’daki incelemede ise “Kimi zaman, büyük bir etki yaratması beklenen aksiyon oyunları, ortaya çıkan basit oynanışı ve hikâyesiyle birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaratır. The Last of Us ise bunları derinlemesine işleyerek bu işin nasıl yapılması gerektiğini ortaya koyuyor. Oldukça güzel bir biçimde harmanlanan duygusallık ve cesaret temaları sayesinde gerçek bir hikâye izlenimi veriyor. The Last of Us, ölmek üzere olan kendi türü için adeta bir umut ışığı.” ifadeleri kullanılmıştı.

Ülkemizde Türkçe altyazılı olarak yayınlanan oyun pek çok oyun severin ve oyun editörünün beğenisini kazanmıştı.

The Last Of Us 2

Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, The Last of Us 2’yi resmi olarak duyurdu. PlayStation Experience 2016 etkinliğinde yayınlanan fragmanda Joel ve Ellie ikilisinin ayrılmadığı gözüküyor. Şimdiden The Last Of Us hayranlarının beklentilerinin yüksek olduğunu söylemek gerek. Erken gelişim döneminde olan oyunun çıkışı için ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte The Last Of Us 2’nin fragmanı

Videoyu izlemek için buraya tıklayın