Marvel Örümcek Adam filmindeki hatayı kabul etti

Marvel Örümcek Adam filmindeki hatayı kabul etti

Marvel yediden yetmişe dünya genelinde bir çok hayrana sahip filmler ve çizgi romanlara sahip. Ancak şirket Örümcek Adam filminde bir hata yaptı. Şimdi ise bu hatayı kabullendiler. İşte tüm detaylar.

Marvel sonunda Spider-Man: Homecoming’de yer alan en göze çarpan hatalardan birini düzeltti. 2017’de Tom Holland’ın karakter olarak ilk bağımsız filmi vizyona girdiğinde, pek çok Marvel Sinematik Evreni (MCU) izleyicisi, ilk sahnede gösterilen zaman çizelgesinin aslında yanlış olduğunu fark etti. Filmin kötü karakteri olan Michael Keaton’ı konu alan bir sahnenin ardından ekranda “8 Yıl Sonra” ara başlığı beliriyor – ancak film, MCU zaman çizelgesinde konumlanacağı yıldan önce geçiyor. Yani aslında 8 yıllık değil 4 yıllık bir süre söz konusu. Marvel ise zamanlamayı tutturamamış.

Marvel Örümcek Adam filmindeki hatayı kabul ettiBunu farkeden şirket, Sinematik Evren – Resmi Zaman Çizelgesi başlıklı yeni kitabında bir açıklamaya yer verdi. 173. sayfada, bir metinde filmin yanlışlıkla, New York Savaşı’nın Eve Dönüş olaylarından sekiz yıl önce gerçekleştiğini söylediğini açıklıyor. Aslında bu olay dört yıl önce gerçekleşti; bu da filmin, yanlış zaman çizelgesinin önerdiği gibi 2020’de değil, 2016’da geçtiği anlamına geliyor. Disney+ dizisi Loki’nin animasyonlu Time Variane Authority sözcüsü Miss Minutes karakterinin açıkladığı gibi, “Film, New York Savaşı’nın sekiz yıl önce olduğunu söylüyor, ancak aslında 4 yıllık bir mesafe söz konusu.”

Netflix hayranları Squid Game: The Challenge’ı şimdiden eleştiri yağmuruna tuttu