macOS için Microsoft Edge çıktı! İndir!

macOS için Microsoft Edge

macOS için Microsoft Edge bugün beta sürümü ile karşımıza çıktı. macOS’te Chromium tabanlı Edge’i kullanmak için haberimize göz atın.

Microsoft, internet tarayıcıları savaşında maalesef ki ne yapsa başarılı olamamıştı. Windows 10 ile Internet Explorer’ı terk edip Edge tarayıcısına geçen Microsoft, eklenti desteği sunmasına rağmen yine ilgi görmemişti. Edge için Microsoft geçtiğimiz günlerde düğmeye basmış ve Windows 10 için Chromium tabanlı Microsoft Edge’in beta testlerine başlamıştı.

macOS için Microsoft Edge indir!

Bugün ise Chromium tabanlı Edge uygulaması Windows 10’dan sonra macOS platformuna da geldi. Microsoft’un uzun süreden sonra macOS için yayınladığı tarayıcı olan Edge, Google Chrome’un tabanını kullanıyor.

Chromium tabanlı Edge uygulamasını deneyenler, Microsoft’un internet tarayıcısı konusunda kedi olalı bir fare tuttuğunu belirtiyor. Şimdilik Beta aşamasında olan uygulamayı macOS için buradan indirebilirsiniz.

Huawei’ye bir darbe de Microsoft’tan!

Uygulamanın henüz Beta aşamasında olduğu için bir takım sorunlar ile geleceğini belirtelim. Tahminlere göre; uygulamanın final sürümü 2019 bitmeden hem Windows hem de macOS için indirime sunulacak.

macOS için Microsoft Edge