macOS Mojave Beta 7 yayınlandı!

macOS Mojave Beta 7

En hızlı ve en güvenli macOS sürümü olan macOS Mojave için artık geri sayım başladı. Mac sahipleri için macOS Mojave Beta 7 güncellemesi yayınlandı. İşte macOS Mojave Beta 7 ile gelen yenilikler!

Apple, Beta sürümlerini geliştiricilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Apple, şimdi de macOS 10.14 Mojave Beta 7 güncellemesini geliştiricilerinin beğenisine sundu. iOS 12 Beta 7 güncellemesinde olduğu gibi grup FaceTime özelliğini macOS’ten de kaldıran Apple, akıllarda kocaman bir soru işareti oluşmasına neden oldu.

Artık son Beta sürümleri diyebileceğimiz bu sürümlerde yeni özelliklerin kaldırılması, Apple kullanıcılarını tedirgin ediyor. Grup FaceTime özelliğinin AirPlay 2 gibi gecikmeli geleceğinin sinyallerini veren firma, yine de kullanıcılarını memnun etmek için bir takım değişiklikler yapıyor.

macOS Mojave Beta 7 ile gelen yenilikler

Mac App Store artık daha dar alan kaplıyor. Bu sayede küçük ekranlı MacBook modellerinde kullanımı daha da kolaylaşıyor.

Apple Haritalar uygulaması karanlık modda çalışıyor.

Yeni dinamik masaüstü duvar kağıtları sisteme ekleniyor.

Grab uygulaması Ekran Görüntüsü ile değiştiriliyor.

Ev uygulaması ekleniyor ve duvar kağıtları yerine üç farklı arka plan rengi sunuyor.

Eğer geliştirici kimliğiniz varsa; Mac App Store>Güncellemeler bölümünden macOS 10.14 Mojave Beta 7 güncellemesini yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce Mac’inizin yedeğini mutlaka alın.

macOS Mojave Beta 7

macOS 10.14 Mojave alacak modeller

2011 başı veya daha yeni MacBook Pro

2015 başı veya daha yeni MacBook

2011 ortası veya daha yeni MacBook Air

2011 başı veya daha yeni iMac

2017 sonu iMac Pro

2013 sonu Mac Pro

2011 ortası veya daha yeni Mac Mini