MacBook klavyeleri için tamir programı başladı!

MacBook klavyeleri 1

Apple, MacBook klavyeleri için tamir programını duyurdu. Bu program kapsamında MacBook ve MacBook Pro klavyeleri ücretsiz olarak tamir edilecek. Peki, bu programın şartları neler?

Cupertinolu teknoloji devi Apple, MacBook klavyeleri için düğmeye bastı. Apple, MacBook ve MacBook Pro serisi bilgisayarlarının bazı modellerinde, kelebek mekanizmanın bozulduğunu kabul etti. Apple’dan gelen açıklamaya göre; az sayıda olan bu sorun için genişletilmiş bir klavye servis programı başlatıldı.

MacBook klavyeleri değişecek!

2015 ve sonrası MacBook modellerini kapsayacak olan bu değişik programı Türkiye’de de yakın zamanda başlayacak. Program kapsamında klavyenizi bir yada birden fazla tuşunun veya komple değiştirilmesi sağlanacak. Son 4 yıl içerisinde satın alınan MacBook ve MacBook Pro modellerini kapsayacak olan bu değişim programının bazı şartları var.

MacBook klavyeleri

Yeni iPhone işlemcisi ile devrim yaratacak!

Eğer klavyeniz, bir tuşa bastığınızda birden fazla yazıyor veya hiç yazmıyorsa bu programdan faydalanabiliyorsunuz.

Daha önce retina ekranlı MacBook Pro modellerinde soyulma sorununu kabul eden ve ücretsiz komple ekran değişimi yapan Apple, bu hareketi ile yine ürünlerinin arkasında durduğunu gösterdi.