Lumia 830’un Halefi Hala Gündemde

Lumia 850

Önümüzdeki yıl ucuz Windows Phone modelleri piyasaya sürmeye devam edecek olan Microsoft’un Lumia 830’un halefinden de henüz vazgeçmediği söyleniyor.

Akıllı telefon pazarında daha etkili olmak isteyen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, bunu başarmak için ucuz akıllı telefonlara oldukça önem veriyor. Piyasadaki en ucuz Windows Phone olan Lumia 550’yi geçtiğimiz günlerde piyasaya süren firma, önümüzdeki yıl uzuc telefonlarının sayısını hızla arttırmak istiyor. Microsoft’un hazırladığı bu uzuc Windows Phone’ların başında ise Lumia 650’un halefi geliyor.

lumia-850

Ancak Microsoft’un önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya süreceği tek akıllı telefon bu değil. Bunun yanı sıra Lumia 830’un halefinin da hala gündemde olduğu ve çok yakında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Lumia 850 adını taşıyan ve ilk görüntüleri geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bu yeni telefonun iptal edildiği iddia edilmiş olsa da, firmaya yakın kaynaklar bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylüyorlar. Bu kaynaklara göre Lumia 830’un halefi önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Torrent Siteleri Virüs Saçarak Para Kazanıyor