LOTR Gollum Türkçe dil desteğiyle geliyor

the lord of the rings 19767

Deadalic Entertainment tarafından geliştirilen gizlilik aksiyon oyunu LOTR Gollum Türkçe dil desteğiyle geliyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Son dönemde Türkçe dil desteğine sahip oyun sayısında önemli bir artış yaşandı. Sony zaten bir süredir birinci parti oyunlarında Türkçe dil desteğine yer veriyordu. Nitekim benzer bir çalışmanın Microsoft’tan da geleceğini öğrenmiştik. Sony ve Microsoft haricindeki bazı stüdyolarda artık oyunlarında Türkçe dil desteğine yer vermeye başladı.

Örneğin 10 Aralık’ta satışa çıkacak olan Cyberpunk 2077’de de Türkçe dil desteğine yer verilecek. Tüm dünya tarafından merakla beklenen bir yapımın Türkçe dil seçeceğine sahip olması biz oyun severler açısından gerçekten önemli.

Görünen o ki önümüzdeki dönemde Türkçe oyunların sayısı daha da artacak. Zira önümüzdeki yıl çıkması beklenen yeni LOTR yani Lord of the Rings’in yeni oyununda da Türkçe dil desteğinin olacağı kesinleşti.

LOTR Gollum için Türkçe müjdesi

Deadalic tarafından geliştirilen oyunun Steam sayfası geçtiğimiz gün açıldı. Oyun için listelenen dil seçenekleri arasında Türkçe de yer alıyor. Umarız bu listelemede bir yanlışlık söz konusu değildi.

Lord of the Rings Gollum oyununda, Gollum karakterini kontrol ederek yüzüğün peşine düşüyoruz. Filmlerde yer almayan alternatif bir senaryo sunması beklenen oyun yeni nesil konsollar haricinde PS4, Xbox One ve Switch için de çıkacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Lord of the Rings Gollum genel olarak gizlilik öğeleri üzerine kurulu bir yapım.

Yüzüklerin Efendisi oyuncu kadrosu genişledi