Logitech yeni kameralarını tanıttı

f45

Webcam kamerası denildiğinde akla gelen ilk firmalardan olan Logitech yeni Brio 300 serisi web kameralarını tanıttı.

Korona virüsünün başlaması ile beraber evden çalışma dönemi başladı, dolayısıyla insanlar günlük olağan toplantılarını Zoom, skype gibi uygulamalar üzerinden yaparken laptop kamerası dışında harici kameraları da çok sık kullanmaya başladı. Dolayısıyla bu kategorideki ürünlerin hacmi önemli ölçüde arttı. Logitech , web kamerası sektöründe lider bir üreticidir ve şirket, yakın zamanda uzaktan çalışanlar için önemli bir yükseltme sağlayan Brio 300 serisi web kameralarını tanıttı.

Şirket Brio 300 serisini çıkarmadan önce kullanıcılara anket yaparak istenilen özellikler konusunda geri bildirim aldı. Bu anket sonucu şirket seride özellikle aydınlatma sistemini ve ses giriş kalitesini iyileştirerek piyasaya sürdü. Brio 300 serisi, tak ve çalıştır işlevi, Full-HD 1080p çözünürlük, gürültü azaltıcı mikrofon ve otomatik ışık düzeltme özellikleri ile kullanıcıları kendisine çekiyor. Şimdiye kadar Logitech, Brio 300 serisinde Brio 300 ve Brio 305 olmak üzere iki web kamerası piyasaya sürdü.

Logitech

Brio 305 web kamerası USB-C bağlantısı dışında Logitech Sync aracılığıyla uzaktan yönetilebilir. Ayrıca istenmeyen durumlar için kamera merceğini bloke etmek için dahili gizlilik deklanşörünü çevirebilir. Web kamerası, günümüzde web kameralarında nadiren bulunan yeni bir koni şeklindeki tasarıma sahiptir. Şirket ayrıca Brio 300 ve Brio 305’in sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten üretilmesini sağlayarak karbon ayak izini olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Logitech Brio serisi, her iki model için de 69,99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Beyaz, grafit ve pembe renklerde satışa sunulacaklar. Firmadaha önce Brio 500 web kamerasını 2022 yılında piyasaya sürmüştü. Ayrıca Logitech’in ayrıca oyun oynamak ve akış için en yaygın kullanılan web kameralarından bazılarını ürettiğini hatırlatalım. Brio 300 ve Brio 305, oldukça düşük fiyatları nedeniyle 1080p çözünürlük ve yüksek dinamik kontrast sunduğu için oyun tutkunları tarafından da tercih edilebilir. 

iPhone 15 Pro Max, LG Yapımı Yeni Bir Periskop Lensle Gelebilir