LinkedIn uygulama içi oyun geliştiriyor

LinkedIn uygulama içi oyun geliştiriyor

LinkedIn bir iş arama platformu ancak görünüşe göre şimdi platform içinde oyunlar yer alacak. İşte tüm detaylar.

Bir iş arama platformu olan LinkedIn, yakında kullanıcılarına ağ kurmanın ve iş aramanın yanı sıra başka yapacak bir şeyler sunmak için bulmaca tabanlı oyunlar da sunacak. Uygulama araştırmacısı Nima Owji, bu hafta sonu X’te LinkedIn’in üzerinde çalıştığı bazı oyunları gösteren bir dizi ekran görüntüsü yayınladı. Şirket o zamandan beri planı ayrıca TechCrunch’a da doğruladı.

LinkedIn uygulama içi oyun geliştiriyor

TechCrunch’a göre platformun şu ana kadar üzerinde çalıştığı oyunlar arasında “Queens”, “Inference” ve “Crossclimb” yer alıyor. LinkedIn, yayına oyunların bazı görsellerini sundu ancak endişeyle piyasaya sürülmesini bekleyen herkes için, oyunların ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz bir zaman çizelgesi yok. Oyunların tamamen ücretsiz kullanıcılara mı sunulacağı yoksa LinkedIn’in ücretli abonelerine mi ayrılacağı belli değil.

Platform bir iş arama ağı olduğu için bazıları oyunların çok gereksiz olacağını da savunuyor ancak kimilerine göre bu tamamen platformda daha fazla zaman geçirilmesine sebep olacak bir araç. Zira iş arama dışında başka bir özellik sunmayan platform oyunlar ile kullanıcıların daha fazla zaman geçirmesine sebep verebilir. AI hakkında çalışmalarını artıran platform burda da bir çok yenilik sunmaya devam edecek diyebiliriz. Bu kapsamda gelişmekte olan platform durmadan büyümeye devam edecek.

OnePlus Ace 3V’nin Hangi Yonga Setini Kullanacağı Belli Oldu