Star Wars oyunlarına nur yağacak

star wars

E3 2016 ile birlikte en çok merak edilen oyun evrenlerinden olan Star Wars’a dair açıklamalar da ortaya çıktı. Start Wars oyunlarının isim haklarını satın alan EA, dünya çapındaki stüdyolarında çok sayıda Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu.

Star Wars markasını Disney’in satın alması ve yeni filmlerin ardı ardına geleceğinin anlaşılması ile oyun piyasasında da yeniden ayağa kalkan bilim kurgu markasını temsil edecek yeni oyunların yanında eski oyunların da güncellemeleri yer alacak (Battlefront, Galaxy of Heroes ve The Old Republic)

Yeni oyunlar içinse şimdilik isim verilmese de oyunlar hakkında ipuçları yer alıyor. Battlefield serisinin yapımcı Dice, 2017 için yeni Battlefront üzerinde çalıştığını vurgularken, Dead Space’in yapımcısı Visceral Games Star Was evreninde geçen bir aksiyon/macera oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Titanfall’ın yapımcısı ise “oyuncuyu farklı bir zaman diliminde, farklı karakterlerle tanıştıracak ve farklı bir oynanış stiline sahip” bir oyun üzerinde çalışıyor.

Öyle anlaşılıyor ki, EA’nın büyük umut bağladığı bilim kurgu markası için hazırlanan oyunlarda yüzlerce kişi yoğun olarak çalışıyor ve 2017 ile sonrasında çok yoğun bir Star Wars oyun bombardımanı ile karşılaşacağız. EA’nın yayınladığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:

 

Facebook’tan Yeni ‘Zorlu’ Uygulama!