LG’den Stüdyo Kalitesinde Ses Sistemi: Sound Bar

SoundBar NB5540

İnce ve şık tasarıma sahip yeni LG ses sistemi Sound Bar, üstün performansıyla tüm televizyonlarla uyumlu şekilde çalışıyor. 

LG Electronics televizyon keyfini üç boyutlu ses kalitesiyle zenginleştiren yeni ürünü Sound Bar’ı (model: NB5540) tüketiciyle buluşturdu. 35 mm’lik yüksekliği ve ince yapısıyla televizyonun hemen altına konumlandırılan cihaz, 320W gücünde 4.1 kanallık sistemi ve Hi-Fi dijitalden analoğa dönüştürücü (DAC) sayesinde ince TV’ler için kablosuz bağlantısı ile her boyuttaki TV ile mükemmel bir uyum sağlıyor.

SoundBar_life

NB5540 Sound Bar mükemmel tasarımı ve incecik yapısıyla eşsiz bir ses kalitesine sahip” diyen LG Electronics Ev Eğlencesi, Ses Sistemleri Bölüm Başkan Yardımcısı  Byung-hoon Min sözlerini şöyle sürdürdü; “LG’nin ev ortamındaki eğlence deneyimini maksimum seviyeye çıkartmak için ses sistemleri ürünlerimizi geliştirdik. Bu eşsiz NB5540 ise bu alanda süregelen bağlılığımızı açıkça yansıtmaktadır” dedi.

SoundBar_NB4540

Yeni nesil ince TV’lerin estetik görünümüne uyum sağlayan Sound Bar, minimalist tasarımı ve koyu gümüş rengiyle modern iç mekanların vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. TV’nin altında duvara monte edilerek kullanılabilen Sound Bar, harika görüntüsü ve ses kalitesiyle göz doldurur nitelikte. Kablosuz bağlantı özelliği sayesinde, kabloların oluşturabileceği kalabalık görüntüyü ortadan kaldırıyor. Diğer yandan, LG’nin Sound Sync özelliği sayesinde kullanıcılar akıllı telefon ya da mobil cihazlarını Bluetooth üzerinden Sound Bar’a bağlayabilecekler.

Diğer bir model ise, daha küçük TV modelleriyle kullanım için özel olarak tasarlanan Sound Bar NB4540. Diğer modellere oranla çok daha kompakt bir tasarımı olmasına rağmen 320W çıkış gücü ve 4.1 kanallı sistemiyle Sound Bar evinizin yeni gözdesi olacak.

Microsoft Kinect’ten Henüz Vazgeçmiş Değil