LG Ev Eğlence Sistemleri Ses Kalitesinde Çığır Açacak

DTS Logo

LG Electronics yeni ev eğlence sistemlerindeki ses deneyimini en üst seviyeye taşımak için ses teknolojilerinde lider marka DTS ile stratejik ortaklık gerçekleştirdi.

LG Electronics ile yüksek çözünürlüklü ses çözümleri ve gelecek nesil ses geliştirme teknolojilerinde lider marka DTS, küresel çapta geçerli olacak bir stratejik ortaklığa imza attı. Stratejik ortaklık LG Electronics’in 4K TV, Sound Bar, Ses-Görüntü alıcıları ve Dijital Media Player gibi ürünleri içeren ev eğlence sistemleri çözümlerinin tümünü kapsayacak.

DTS Logo

LG Electronics, ürünleriyle entegre edeceği DTS-HD Decoder ile 11.1 kanala kadar olan tüm DTS ses formatları ile beraber DTS Digital Surround , DTS Coreless Lossless, DTS Express  ve DTS-HD Master Audio gibi teknolojilere de tam uyumluluk sağlayacak.

LG Electronics Başkan Yardımcısı Jeong-hwan Lee “DTS ile yaptığımız stratejik ortaklık tüm kullanıcılarımıza sunduğumuz LG ev eğlence sistemleri ürünlerinde mükemmel bir ses kalitesi yakalamamızı sağlayacak. DTS ses teknolojisi endüstri lideri OLED, 4K Ultra HD TV, dijital player ve ses sistemleri gibi ürünlerimizden beklenen ses deneyiminin sınırlarını çok daha öteye taşıyacak” şeklinde konuştu.

Bayonetta 2 İnceleme Puanları Geldi!