LG Firmasından En Küçük 3 Boyutlu Ses Sistemi

lg2

Sinema severler için LG tarafından üretilen yeni ses sistemi, her LCD televizyon ile uyumlu. Ayrıca 3 boyutlu ses özelliği sunmuş olması, sinema keyfini katlamak isteyenler için önemli bir nitelik.

SoundPlate ürünü ile ses deneyiminde çığır açacak olan LG firmasının yeni ses sistemi, her LCD için uyumlu olmakla satışlarını katlamayı düşünüyor. 35 mm’lik yüksekliğe sahip ses sistemi, televizyonunuzun hemen alt kısmında durabilecek şekilde tasarlanmış. Buda diğer ses sistemlerinin kapladığı alanlardan tasarruf sağlamasıyla önemli bir özellik. 4.1 kanallı sisteme sahip olan ses sistemi, subwoofer ile ortalığı sese boğacak bir sisteme sahip.

lg

LG firmasının tasarladığı en ince ses sistemi diğer klasiklerinden çok farklı bir deneyim yaşatacak. 32 içten 55 inçe kadar her LCD ekrana uyumlu. Ayrıca her stil dekorasyona da uyum sağlayacak bir estetikte. Son zamanlarda LCD ve ses sistemlerinde dekoratif ahenge uygun tasarımlar öne çıktı. Bu ses sistemi de buna göre tasarlanmış. Ses ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ses sistemi, dijitalden analoğa dönüştürücü özelliği sayesinde titreşimsiz ses kalitesi sunuyor.