LG yeni taşınabilir kablosuz ekranı gün yüzüne çıktı

LG StanbyME Go 1

Son zamanların popüler teknolojilerinden biri olan taşınabilir ekranlar, artık neredeyse bütün büyük teknoloji şirketlerinin gündemine girdi.

LG yeni taşınabilir kablosuz ekranı gün yüzüne çıktı. LG, yeni bir büyük dokunmatik ekranlı kablosuz ekranı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihazın taşınabilir olduğu belirtiliyor ve geçtiğimiz yıl CES’te tanıtılan standart modelin halefi olarak karşımıza çıkıyor. Bu son teknoloji kablosuz ekranın adı, LG StanbyME Go. Bu cihazın neler sunduğuna birlikte bakalım.

LG StanbyME Go 1

LG StanbyME Go, bir taşınabilir kablosuz ekran cihazıdır. 27 inçlik bir ekranı bulunuyor ve dokunmatik işlevselliği destekliyor. Bu cihaz, 90 dereceye kadar eğilip dönebilme ve 18 cm’ye kadar yükseklik ayarını destekleme yeteneğine sahip. Kullanıcılar, ekranı yatay veya dikey konuma getirerek ve masa modunda kullanabilirler. Masa modunda, özel masa oyunları ve tema arayüzlerini kullanabilme olanağına sahipsiniz.

LG StanbyME Go 2

LG yeni taşınabilir kablosuz ekranı gün yüzüne çıktı

LG StanbyME Go kablosuz ekran, 20W hoparlörlerle donatılmış ve Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği sunuyor. Ses tanıma özelliği sayesinde kullanıcılar, ses komutları vererek çeşitli işlemleri gerçekleştirebilirler. Bu kablosuz ekran, webOS üzerinde çalışıyor ve AirPlay ile ekran yansıtma desteği sunuyor.

Cihaz, kablosuz ekranın sığabileceği bir taşıma çantasıyla birlikte geliyor. Taşıma çantasının üstünde bir tutma sapı bulunuyor ve aksesuarlarınızı, örneğin uzaktan kumanda ve güç kablolarınızı çanta içinde saklayabilirsiniz. Kablosuz ekran, dayanıklılığıyla dikkat çekiyor; 11 farklı askeri sınıf testini başarıyla geçmiş. Dahili bir pil içeriyor ve güç bağlantısı olmaksızın 3 saat boyunca kullanım süresi sunuyor.

LG StanbyME Go, 1.17 milyon won (yaklaşık 884 dolar) fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. 7 Haziran itibarıyla Kore’deki hem çevrimiçi hem de fiziksel mağazalarda bulunabilir olacak. LG yeni taşınabilir kablosuz ekranı gün yüzüne çıktı.

Kilonuzu öğrenmek için tartıya bu saatte çıkın!