LG yeni katlanabilir cihazının patentini aldı: Yepyeni tasarım modeli

LG yeni katlanabilir cihazının

LG yeni katlanabilir cihazının patentini almak için başvuruda bulundu. Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan şirket araç içi sistemler üzerinde yoğunlaştı. İşte bu yeni cihaz ve konuyla ilgili diğer ayrıntılar.

Güney Koreli teknoloji devi LG yeni katlanabilir cihazının patentini aldı. Şirket otomotiv sağlık ve akıllı televizyonlar gibi birçok alanda hizmet sunuyor. Ayrıca tasarımları genellikle yenilikçi olarak görülüyor. LG markası sadece bu alanlarda etkili değil. Aynı zamanda elektrikli araçların bilgi-eğlence sistemini yine bu şirket üretiyor.

Gelen son detaylara göre LG yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Katlanabilir multimedya ekran olarak tanımlanan bu cihazın gerekli patent başvuruları yapıldı. Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne gerçekleştirilen patent başvurusunda bazı detaylara ulaşmak mümkün. Ayrıca şirketin nasıl bir bilgi işlem cihazı tasarladığı bu patentte netleşiyor.

LG yeni katlanabilir cihazının patenti görüldü

Katlanabilir ekranlar alanında devrim yaratması beklenen LG markası ilginç bir cihaz ile karşımıza çıkıyor. Bu cihazda ekranın katlanabilir bir şekilde tasarlandığı çok net görülüyor. Ekran açıldığında boyutun 2 katına çıktığını ve yeniden kolaylıkla katlanabildiği görülüyor.

LG yeni katlanabilir cihazının

Şirketin daha önceden bazı televizyon modellerinde yeni tasarımlar denediği biliniyor. Bu tasarımlar ile birlikte alandan tasarruf etmeye çalışıyor. Katlanabilir televizyon modellerinden yararlanan şirket böylece bilgi işlem sistemlerinde bu tasarımı kullanabiliyor. LG yeni katlanabilir cihazının büyük bir rağbet göreceği tahmin ediliyor.

Katlanabilir cep telefonlarının kralı belli oldu: Piyasayı domine ediyor

Katlanabilir multimedya ekranı ile ilgili önemli bir detaya yer vermemiz gerekiyor. Ne yazık ki her patent başvurusu ürüne dönüşmüyor. Kimi zaman şirketler sadece başvuruda bulunuyor. Önümüzdeki günlerde eğer bu ürün tanıtılırsa özelliklerini web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.