LG V30’un Fotoğrafı Sızdırıldı

V30

Tanıtımına az bir zaman kalan LG V30’un Çin medyasında yeni bir fotoğrafı sızdırıldı. Ayrıca telefonda yer alacak ses özellikleri de netleşiyor.

3…2…1… LG V30‘un tanıtımına artık 3 gün kaldı. Büyük teknoloji fuarının hemen öncesinde tanıtılacak olan amiral gemisi, geçtiğimiz gün üstün ses kalitesi ve özellikleriyle ortaya çıkmıştı. Bugün, V30‘a ait olduğu iddia edilen gerçekçi bir fotoğraf Çin’in sosyal medyası Weibo’da paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi 6 inç ekranlı telefonun öne çıkan özelliklerinden birisi de Hi-Fi ile sunacağı yüksek ses performansı olacak. Bu bağlamda telefonlar arasında en iyi ses kalitesine sahip olmayı hedefleyen V30‘un, selefinden bile üstün özelliklere sahip olacağı konuşuluyor. Ayrıca Güney Koreli firma, bunun için seste ince ayar yapmaya olanak tanıyacak. Sesteki bozulmanın %0,0002‘ye indirildiği iddia edilen telefonun, ses kayıt için de kaliteli bir mikrofona sahip olacağı belirtiliyor.

Ortaya çıkan fotoğraf ise tasarımsal olarak V30‘un detaylarını ortaya koyuyor. Cihaz, modaya uyup dar çerçevelere yer verse de bu konuda çok iddialı değil. Yani şu sıralar bundan daha dar çerçeveleri sıkça görüyoruz. Bunun dışında metal çerçeve ve onun üstünde yer alan asimetrik anten çizgisi tasarımsal olarak dikkat çeken detaylar arasında.

31 Ağustos’ta tanıtılacak olan amiral gemisinin; Snapdragon 835 işlemci, 6 inç Gorilla Glass 5 ile korunan Quad HD+ AMOLED ekran, Android 7.1 Nougat işletim sistemi, 4 GB/64 GB veya 6 GB/128 GB’lık bellek-depolama seçenekleri, 13 MP çift arka kamera gibi özellikleri dikkat çekiyor.