LG V30’un Kamerası Böyle Olacak!

v3 1

Tanıtımına çok az bir süre kalan V30’un kamerası ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Dünyanın en geniş diyafram açıklığına sahip telefonu yolda.

LG’nin 31 Ağustos’ta kullanıcı karşısına çıkaracağı amiral gemisi gündemden düşmüyor. Tepe model V30’un en çok öne çıkan özelliklerinin başında kamerası geliyor. Dünyanın en geniş diyaframına sahip telefonu olması beklenen cihazın kamerası hakkında birtakım bilgiler paylaşıldı.

v30 camera

Sadece Diyafram Değil

Öne çıkarılan görseller telefonun her anlamda iddialı olacağını kanıtlıyor. LG Crystal Clear Lens adı verilen teknoloji sayesinde kameranın daha canlı fotoğraflar çekeceği iddiasında bulunuluyor. LG’ye göre bu, plastik objektiflere göre daha fazla ışık toplama yeteneği ve renk uyumu sunuyor. Bu da V30’u özellikle fotoğraf ve video çekimleri için uygun hale getiriyor.

Telefona bulunması beklenen f/1.6’lık diyafram açıklığı, selefinde yer alan f/1.8’lik açıklığa göre %25 daha fazla ışık toplama yeteneğine sahip. V20’de olduğu gibi çift kamera bulunacak; ancak firma ikinci geniş açılı kameranın kenar bozulmalarını %30 absorbe edeceğini belirtiyor.

 TouchSense de Geliyor

31 Ağustos’ta Berlin’de tanıtılacak olan V30’un meraklıları sevinç içerisinde. Art arda gelen güzel özellikler LG severleri memnun ediyor. Son olarak telefonda TouchSense teknolojisinde de yer verileceği belirtildi. Bu sayede telefonun dokunmatik kullanımı çok daha keyifli bir hal alacak.

LG ayrıca V20’de yer alana ikinci ekrana da veda ediyor. Yeterince ilgi görmediği düşünülen ekran sonraki modelde yer almayacak.

iPhone 8 canlı canlı görüntülendi!