Orta Seviye Samsung Galaxy J7+ Geliyor!

J71

Note 8’le çift kameralı telefon furyasında kendine yer edinen Samsung’un, yeni orta seviye telefonu Galaxy J7+’ın fotoğrafları açığa çıktı.

Daha önceden Galaxy J7 2017’nin çift kameralı bir varyasyonunun piyasaya sürüleceğini biliyorduk. Yavaş yavaş detayları netleşen bu versiyonun şimdi de detaylı fotoğrafları sızdırıldı. Ana modele yakın özellikler taşıyacak olan Galaxy J7+, çift kamera severlerin orta seviyeden seçim yapmalarını güçleştirecek sağlam bir alternatif olmaya hazırlandığı biliniyor. Başta Tayland pazarına giriş yapması beklenen J7+’ın daha sonra Avrupa pazarına giriş yapması mümkün olabilir.

Telefonun şimdiye kadar ortaya çıkan özelliklerine göz atmak gerekirse; 5.5 inç Full HD ekran, 8 çekirdekli işlemci, 4 GB bellek, 32 GB dahili depolama birimi, 3000 mAh batarya, 13 + 5 MP çözünürlüğünde arka; 16 MP çözünürlüğünde ön kamera, Android Nougat işletim sistemi, Always On display özelliği. Ayrıca yeni J7, Samsung’un asistanı Bixby için bir tuş da bulunduracak. Orta seviye telefonun fiyatı ve çıkış tarihini ise henüz bilmiyoruz.

Galaxy J7+’ın detaylı fotoğraflarına galerimizi gezerek göz atabilirsiniz.