LG’nin yeni V30 modeli sadece 1820 dolar!

lg v30 8

Günümüz akıllı telefonlarının oldukça uçuk fiyatlardan satışa sunulmasına artık alıştık diyebiliriz. Ya da bu fiyatlar yalnızca bizlere uçuk geliyordur. Zira 1000 dolar sıradan bir ABD vatandaşı için belki aylık gelirinin yarısı olabilir. Fakat ülkemizde aynı telefonun 6099TL’ye satıldığını hesaba kattığımızda işlerin renginin fazlasıyla değiştiği de inkar edilemez. Elbette şimdilik konumuz bu değil. Konumuz LG’nin 1820 dolara satacağı yeni V30 modeli. Peki bu modeli özel kılan şey ne?

LG V30 Signature Edition, fiyatıyla şaşırttı

LG’nin yeni duyurduğu V30 Signature Edition, isminden de anlaşılabileceği üzere özel bir sürüm olacak. Güney Koreli teknoloji devi bu modelden yalnızca 300 adet üretileceğini belirtti. Üretilen sınırlı sayıdaki Signature Edition’ın da Güney Kore’de satışa sunulacağı açıklandı.

Telefonun orijinal V30’dan tek farklı ise arka yüzünün zirkonyum seramik ile kaplı olması. Bu alaşım, cama göre çizilmelere ve darbelere karşı daha dayanıklı bir yapıya sahip. Ayrıca Signature Edition’un 4GB yerine 6GB RAM’e sahip olduğunu da belirtelim.

LG’nin sınırlı sayıda üreteceği bu V30 modelinin fiyatı da normalin hayli üzerinde. Telefonun Güney Kore’de 1820 dolar karşılığında satışa sunulması bekleniyor. Hali hazırda oldukça kısıtlı sayıda satışa sunulacağı için bu özel versiyonun, satışa çıktığı gün tükenmesi muhtemel görünüyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. LG V30 hali hazırda ülkemizde satışa sunulmuş değil.

Huawei patentleriyle göz dolduruyor