LG rulo ekranlı laptop için patent aldı

gaming laptop graphics

Teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olan LG yeni bir patent daha aldı. LG şimdi de rulo ekranlı laptop geliştirecek. İşte detaylar.

Hali hazırda OLED ekran pazarındaki önemli isimlerden biri olan LG, yenilikçi teknolojiler sunmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi bir süre önce rulo halini alan bir televizyon geliştirmişti. Görünen o ki LG bu teknolojiyi şimdi de laptop modellerine uygulamak istiyor.

Elbette bunun laptoplar için ne kadar kullanışlı olduğu tartışılabilir. Çünkü laptopta yer alan ekranlar zaten klavye üzerine kapandığı için kullanıcıları çok fazla rahatsız etmiyor.

Fakat LG’nin yeni aldığı patent yine de bazı kullanıcıların dikkatini çekecektir.

İşte rulo ekranlı LG imzalı laptop

LG’nin bu yeni nesil cihazı için aldığı patent görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg laptop 1 lg laptop

Sızdırılan patent görsellerinde de net bir şekilde görüldüğü üzere bu yeni teknoloji gayet modern bir görünüme sahip olsa da çok fazla kullanışlı değil. Tamam televizyon tarafında rulo şeklini alan bu ekranlar gerçekten önümüzdeki yıllarda ideal olabilir. Fakat laptop için aynı şeyi söylemek pek de doğru olmayacaktır.

Şimdilik LG’nin yeni aldığı patenti ne zaman somutlaştıracağı belli değil. Keza daha önce gösterilen televizyon da hala satışa sunulmadı. Yani şimdilik patenti alınmış olan bu laptop için çok fazla heyecanlanmaya gerek yok. Keza bu teknolojinin evlerimize girmesi yıllar alabilir.

Snapdragon 875 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek