LG G5 fotoğrafı ilk defa basına yansıdı!

LG G5 fotoğrafı alt

LG G5 fotoğrafı an itibariyle basına sızdı. Cihazın tüm detayları görünmese de bu görsel bir ilk.

Güney Koreli akıllı telefon, pil ve ekran paneli üreticisi LG, beklenen amiral gemisinin ilk görselleri ile karşımızda. Cihaz hakkında az çok fikir sahibi olmamızı sağlayan bu fotoğraflar ile LG G5 hakkındaki iddialara yakından bakıyoruz. MWC 2016’da duyurulması planlanan LG G5’in tasarımı hakkında ilk bilgiler sizlerle.

LG G5 fotoğrafı ön ve arka

LG G5 fotoğrafı neler anlatıyor?

Öncelikle fotoğrafın tam anlamıyla LG G5’i yansıtmadığını belirtelim. Yani cihaz açık bir şekilde görüntülenmiyor. Kamera, tuşlar ve şarj portu haricinde cihaz neredeyse tamamen kapalı. Dolayısıyla daha detaylı bir LG G5 fotoğrafı gelene kadar beklememiz gerekecek.

Haberimizin içerisindeki görsellerde plastik bir kılıf içerisindeki LG G5’i görebilirsiniz. Bu kılıf, kalıp çıkarmak için kullanılan maketlere oldukça benziyor. Yani LG, yeni telefonunu duyurmadan önce bazı kılıf üreticilerine cihazı yollamış olabilir. Bu uygulama cihaz piyasaya çıktığında kılıfların hazır olması için kullanılan yaygın bir yöntem.

LG G5’in arka yüzeyindeki kameraya dikkatinizi çekmek istiyoruz. O noktada birden fazla lens görünüyor. Lenslerden bir tanesi 16 MP çözünürlüğündeki kamera için, diğeri ise lazer odaklama sensörü için bulunuyor.

Cihazın sağ kenarının orta kısmında SIM kart ve microSD hafıza kartı yuvaları görünüyor. Farklı olarak bu sefer ses açıp kapatma tuşları sol tarafta yer alacak. En önemli detay ise alt taraftaki şarj portu. Çünkü burada USB-C portuna geçiş yapıldığını görüyoruz. LG G5, 21 Şubat tarihinde MWC 2016’da lanse edilecek.

LG G5 fotoğrafı sağ ve sol

HTC Bir Değil İki Nexus Geliştiriyor