LG G5 için en iyi 5 kılıf!

LG G5 kılıfları

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde MWC 2016’da duyurulan LG G5 kılıfları ile sizlerle. Kılıf üreticileri telefon henüz satışa çıkmadan kılıflarını hazırladı. Satın alınabilecek en iyi LG G5 kılıflarını galerimizde bulabilirsiniz.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, yeni modelini MWC 2016’nın ilk gününde Barselona’da duyurdu. Telefon, üst düzey özellikleri, metal gövdesi ve modüler yapısı ile dikkat çekiyor. Amiral gemisi sınıfında olan akıllı telefon ülkemizde 2000 TL bandının üzerinde bir fiyatla satışa çıkacak. Böyle bir telefonu çizik ve darbelerden korumak isteyebilirsiniz.

İlerleyen sayfalarda LG G5 için piyasada olan en iyi kılıfları bulabilirsiniz. Cihaz satışa çıktıkça kılıf seçenekleri artacaktır ancak bazı firmalar elini çabuk tutmuş ve erken davranmış. Su geçirmeyen kılıflar, şeffaf arka kapaklar ilerleyen sayfalarda sizleri bekliyor. En çok hangi kılıfı beğendiğinizi yorumlar bölümüne yazmanızı bekliyoruz. Eğer bu kılıflar haricinde sizin eklemek istediğiniz bir kılıf varsa da yorumlarda belirtebilirsiniz.