LG K12+ MWC’de tanıtılabilir

lg k12

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde giriş segmentine hitap eden yeni bir model tanıtacağı ortaya çıktı. İşte LG K12+ hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının köklü isimlerinden biri olan LG’de işler pek yolunda gitmiyor. İstediği müşteri kitlesine bir türlü erişemeyen Güney Koreli şirket yine de akıllı telefon üretmekten vazgeçmiş değil.

Önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi’nde LG’nin G8 modelini tanıtacağını zaten biliyoruz. Hatta Güney Koreli firmanın yetkilileri, geçtiğimiz gün LG G8’in ToF ön kamera ile geleceğini doğrulamıştı. Fakat LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağı tek telefon G8 olmayacak.

Sızdırılan son bilgilere göre LG K12+ modeli de Mobil Dünya Kongresi kapsamında ziyaretçilerin deneyimine sunulacak.

LG K12+ özellikleri netlik kazandı

MediaTek tarafından üretilen Helio P22 yonga setinden güç akması beklenen LG K12+, sistemini 3GB RAM ile destekleyecek. HD+ çözünürlüğünde 18:9 en boy oranına sahip 5.8 inçlik ekranla gelecek olan telefon 32GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak.

Kutudan ilk çıktığında Android 8.1 ile çalışacak olan K12+’ın hayli uygun bir etiket fiyatına sahip olması bekleniyor. LG’nin çentik yerine düz bir ekran tasarımını tercihlediği modelinin hangi pazarlarda satışa sunulacağı henüz netlik kazanmış değil.

Telefonun teknik özelliklerine baktığımızda da ucuz olacağını az çok kavrayabiliyoruz. Fakat LG kalkıp da bu telefon için de piyasa ortalamasının üzerinde bir fiyatta diretirse, zaten kötü giden işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

5 kameralı Nokia modeli görüntülendi