LG G6 Lite Geekbench’te Göründü

lg g6 lite

Bugün ortaya çıkan bir sızıntı, LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağı tek telefonun LG G6 olmadığını ortaya koydu. İşte LG G6 Lite hakkındaki detaylar.

Yaklaşık olarak 10 gün sonra start alacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde tüm dikkatler LG standında olacak. Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemisi telefonu LG G6’yı ilk defa Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkartacak. Bunun yanı sıra LG’nin bir başka model daha tanıtacağı da ortaya çıktı. Geekbench’te ortaya çıkan bu modelin LG G6 Lite olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

LG G6 Lite hakkında daha önce de çeşitli sızıntılar ve söylentilerle karşılaşmıştık. Bazı kesimler bu modelin bölgelere göre farklı isimlerle satışa sunulabileceğini iddia etmişti. Örneğin Avrupa’da LG G6 Lite olarak satışa sunulan bir modeli, Amerika’da ufak değişikliklerle LG G6 Compact ismi altında raflardaki yerini alacaktı.

Tabi bunların hepsi içi doldurulamayan boş söylentilerden ileri gidemedi. Geçtiğimiz gün Geekbench testinde ortaya çıkan iki farklı LG telefonu, LG G6 Lite söylentilerini kuvvetlendirdi. Ortaya çıkan Geekbench listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg g6 lite

Genel kanı bu telefonlardan birisinin LG G6 Lite ya da LG G6 Compact olabileceği yönünde. Diğer modelin ise 6GB RAM desteğine sahip farklı bir LG G6 varyasyonu olduğu düşünülüyor. Bilindiği üzere LG G6 ile ilgili ortaya çıkan son sızıntılarda telefonun 4GB RAM’e sahip olduğu ileri sürülmüştü. Buna rağmen geçmiş dönemlerde ortaya atılan bazı iddialarda, LG G6’nın Amerika vb. bölgelerde 6GB RAM’e sahip farklı bir varyasyonunun satışa sunulacağı belirtiliyordu.

Bu iddiaları göz önüne aldığımızda, sızıntıdaki telefonlardan birisinin LG G6’nın 6GB RAM’e sahip olan versiyonu olduğunu düşünebiliriz. Ya da beyin fırtınası yapmayı bırakıp, 10 gün sonra başlayacak olan MWC’yi beklemek en doğrusu olacaktır.