Samsung Galaxy A6 ve A6+’nın Görselleri Sızdı

Samsung Galaxy A6

Yakında piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy A6 ve A6+’nın görselleri ortaya çıktı. Sızan görseller ile birlikte Samsung’un orta segment akıllı telefonlarının tasarımı belli oldu.

Samsung Galaxy A6 ve A6+ tasarım olarak S9’a benziyor

İki telefon modeli de Samsung’un “Infinity Display” olarak adlandırdığı ekran teknolojisine sahip. Galaxy A6 ve A6+’nın oldukça inçe bir çerçeveye sahip olduğu görülüyor. Telefonlarda parmak izi okuyucusuna arka kapakta kameranın hemen altında yer veriliyor.

Samsung Galaxy A6 1

Galaxy A6 tek arka kamera, Plus modeli ise çift arka kameraya sahip. Telefonların farklarında biride ekran boyutları. A6’da 5.6 inç, A6+’da ise 6 inç ekran bulunması bekleniyor.

Galaxy A6’da Exynos 7870 yonga seti, A6+’da ise Snapdragon 625 yonga seti bulunuyor. İkilinin standart modelinde 3 GB RAM, Plus modeli ise 4 GB RAM’e yer veriliyor. Telefonların direkt Android 8.0 Oreo ile çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy A6 2

Samsung.com sitesinde de görülen telefonların çıkışı çok yakın. Daha önce ortaya çıkan bilgiye göre Galaxy A6 ikilisinin satışa çıkacağı marketler arasında Avrupa, Rusya ve Orta Doğu bulunuyor.

Meizu 15, 15 Plus ve 15 Lite’nin Özellikleri Sızdı