LG G6 için yeni görseller sızdırıldı!

lg g6 9

LG’nin 26 Şubat’ta resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli LG G6 için yeni görseller sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

LG’nin yeni amiral gemisi modeli LG G6, 26 Şubat’ta resmi olarak tanıtılacak. Geçtiğimiz sene modüler bir tasarıma yönelen LG, bu sene ise tam tersi bir hamleyle karşımıza çıkacak.

Şimdiye kadar LG G6’nın hakkında birçok söylenti ve iddia ile karşılaştık. Telefonun tanıtılmasına sayılı günler kala bu söylentilerin büyük bir çoğunluğu da öyle ya da böyle kesinlik kazanmış durumda.

LG G6 özellikleri ve tasarımı hakkında hemen hemen her türlü bilgiye sahibiz desek, sanırım pek de yanılmış olmayız.

Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi modeli için sızdırılan son görsellerle birlikte LG G6 hakkında bilinmeyen pek bir şey de kalmadı. Dilerseniz bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg g6

G6’yla ilgili söylentileri kaçıranlar için kısa bir özet geçelim. Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli kalbinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 821 yonga setini taşıyacak. 4GB RAM bulunan cihazın dahili depolama alanı ise 32 GB. Tamamen tümleşik bir yapıyla karşımıza çıkacak olan G6, 3200 mAh gücündeki sabit (yani çıkarılmayan) bataryadan beslenecek.

2880×1440 piksellik 5.7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek olan cihazın en öne çıkan özelliği ise toza ve suya karşı dayanıklı olması.

Az önce de belirttiğimiz gibi G6 26 Şubat’ta resmi olarak tanıtılacak. Telefonun Mart ayının ilk haftasında satışta olması bekleniyor.