LG G6 için ilginç bir reklam filmi daha

lg g6 1

Şu aralar kendini yeni amiral gemisi modelinin tanıtımına adayan LG, LG G6 için yeni bir reklam filmi daha yayınladı. İşte detaylar.

Hatırlanacağı üzere LG, yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmıştı. Geçtiğimiz senenin amiral gemisi modellerinde boy gösteren Snapdragon 821 yonga seti ile gelen LG G6, şimdiye kadar birçok pazarda satışa sunulmuş durumda. Yeni nesilde ezeli rakibi Samsung’un gerisinde kalmak istemeyen LG, aceleci davranarak SD 835’i beklememiş ve bu sayede G6’yı S8’den yaklaşık olarak 1 ay önce satışa sunmuştu.

Peki bu durum LG G6’nın satış rakamlarına nasıl yansıdı? Son paylaşılan rakamlarda LG G6’nın Güney Kore’de, ön siparişlerle birlikte ilk gününde 100.000’in üzerinde satış gerçekleştirdiği belirtilmişti. Geçtiğimiz gün sızdırılan bir haberde ise Samsung’un Güney Kore’de şimdiden 1 milyon ön siparişi geçtiği açıklanmıştı. Yani LG’nin erken davranması pek de işe yaramamış gibi görünüyor.

Fakat Güney Koreli teknoloji devi yine de G6’dan umudunu kesmiş değil. Zira telefonun özelliklerinin ön plana çıkarıldığı reklam filmleriyle satış rakamlarının artması hedefleniyor.

İşte LG G6 için yayınlanan yeni reklam filmi;

Reklam filminden de açıkça anlaşılabileceği üzere LG G6’nın suya karşı dayanıklı bir cihaz olduğuna dikkat çekilmek istenmiş. Bilindiği üzere G6, LG’nin suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarıma sahip olan ilk amiral gemisi modeli.

LG G6 hakkındaki kesin olan tek şey, geçtiğimiz sene satışa sunulan G5’ten daha başarılı bir cihaz olduğu.