LG G6 Özellikleri Hakkında Yeni Detay

lg g6 özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemisi modeli LG G6 özellikleri için tanıtım paylaşımları yayınlamaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

LG geçtiğimiz günlerde yeni bir tanıtım afişi yayınlamıştı. Bu afişle yeni amiral gemisi modeli LG G6 üzerinden Samsung’a ufak bir göndermede bulunmuştu. Bu göndermeye buradan göz atabilirsiniz. LG, LG G6 özellikleri ile ilgili paylaşımlarına bugün de devam etti.

LG’nin bugün yayınladığı afişte LG G6’nın suya ve toza karşı dayanıklı olduğu ön plana çıkarılmış. Hali hazırda şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılar sayesinde LG’nin yeni amiral gemisi modelinin suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu zaten biliyorduk. Fakat bu afişle birlikte bu durum da yetkili ağızlar tarafından onaylanmış oldu.

lg g6 özellikleri

Öte yandan geçtiğimiz gün yayınlanan afişin pembe, bugün yayınlanan afişin ise mavi olması, farklı renk seçeneklerine sahip G6 varyasyonlarının satışa sunulabileceği iddialarını ortaya çıkarmış durumda.

Dip not olarak LG G6 özellikleri hakkında da kısaca bilgi verelim. G6 gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 821 yonga setinden alacak. 4GB RAM bulunan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. 2880×1440 piksellik 5.7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek olan LG G6, 3200 mAh gücündeki tümleşik bataryadan beslenecek.

LG’nin yeni amiral gemisi modeli, 26 Şubat’ta Barselona’da düzenlenecek olan MWC sonrasında satışa sunulacak.