iPad Pro için 4 yeni reklam

ipad pro

Apple, uzun süre önce satışa sunduğu iPad Pro için 4 yeni reklam yayınladı. Reklamları iPad Pro’nun diğer PC’lerden farklılıklarını ön plana çıkartıyor. İşte detaylar.

Tablet pazarının lideri konumunda bulunan Apple’da sürpriz bir hamle geldi. Amerikalı teknoloji devi, uzun süre önce satışa sunduğu iPad Pro için 4 yeni reklam birden yayınladı. Apple genel olarak internette dönecek olan bu reklamlarda tanınmış yüzlere yer vermedi.

iPad Pro için yayınlanan 4 reklam filmi de cihazın normal bilgisayarlardan farklı olan yönlerini konu ediniyor. Örneğin reklamlardan birisinde, iPad Pro’da virüslerin bulunmaması dolayısıyla belgelerin güvende olduğu teması işlenmiş.

Bir diğer reklamda ise, ofis programlarının iPad Pro’da nasıl rahatça kullanılabildiği mesajı veriliyor. Apple’ın reklam filmlerinde ön plana çıkarmak istediği bir diğer nokta ise iPad Pro’nun hücresel veri özelliği.

Bu da Wi-Fi bağlantınız kesilse bile, hücresel veri özelliği sayesinde işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz mesajı ile kullanıcılara servis edilmiş. Apple tarafından yayınlanan reklam filmlerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sonuç olarak tablet satışlarının yavaşlaması, Apple’ı farklı bir stratejiye yöneltmiş gibi görünüyor. Apple, kullanıcıların iPad Pro’yu sadece tablet olarak düşünmemesini, bunun yerine bir PC alternatifi olarak da düşünmesini istiyor gibi. Bakalım internette dönecek olan bu reklam filmleri iPad Pro‘nun satışlarını arttırmayı başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.