Killzone: Shadow Fall İçin Yeni Ek Paket Yolda

Killzone Shadow Fall İçin Yeni Ek Paket Yolda

Killzone serisinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Guerrilla Games stüdyosu, Killzone: Shadow Fall için yeni bir ek paketin hazırlandığını duyurdu.

2004 yılında piyasaya sürülen ilk oyunundan beri PlayStation’ın en önemli özel oyunları arasında yer alan Killzone serisi, geçtiğimiz yılın sonunda PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulan Killzone: Shadow Fall‘la yeni nesil konsollara başarıyla taşınmıştı. Kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana oyun için birçok eklenti ve içerik yayınlandı. Guerrilla Games‘in dün yaptığı açıklamalara bakılacak olursa, çok yakında yeni bir eklenti paketi daha PlayStation 4 sahiplerine sunulacak.

Killzone_Shadow_Fall

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Guerrilla Games yöneticisi Poria Torkan, Killzone: Shadow Fall için multiplayer odaklı yeni bir eklenti paketi hazırladıklarını duyurdu. Oyunun multiplayer modu için gerekli geliştirmeleri yapacaklarını belirten Torkan, serinin hayranları için birçok yeni harita hazırladıklarını belirtti. Bu yeni ek paket hazırlanırken oyunseverlerden gelen tepkileri dikkate alacaklarına vurgu yapan Torkan, yeni eklentinin ne zaman yayınlanacağını ise belirtmedi.

Wolfenstein: The New Order Sorunlu Başladı