Huawei Ascend P7 Ön inceleme

Huawei Ascend P7 Ön inceleme

#İŞBİRLİĞİ

Huawei’nin yeni amiral gemisi Ascend P7 Genel Yayın Yönetmenimiz Ecevit Bıktım tarafından ön incelemeye tabi tutuldu. Huawei  Ascend P7’nin detaylı incelemesiyle önümüzdeki günlerde karşınızda olacağız.

Huawei, merakla beklenen Huawei Ascend P7 akıllı telefonunu Paris’te gün yüzüne çıkardı. Yeni Huawei Ascend P7, tüketicilerin büyük beğenisini kazanan Huawei Ascend P6 temel alınarak geliştirildi. Huawei’nin yeni amiral gemisi Ascend P7, 4G LTE uyumlu üstün teknolojik özelliklerini, ultra hızlı bağlantı yeteneğini ve kullanım kolaylığını, etkileyici tasarımla bir araya getirerek, akıllı telefon algısını yeni bir seviyeye taşıyor. 

Ascend P7’nin dikkat çeken özellikleri arasında 5 inçlik Full HD çözünürlüğünde ekran, 8 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kamera ve Huawei’ye özel Emotion UI kullanıcı arayüzünün en yeni sürümü olan Emotion UI 2.3 yer alırken, Ascend P7 sahiplerine gittikleri her yerde mükemmelliğe dair tutkularını yansıtma olanağı sunuyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Ecevit Bıktım tarafından Paris’te ön incelemesi yapılan Huawei Ascend P7’nin detaylı incelemesini, önümüzdeki günlerde sizlerle buluşturacağız.


Huawei Ascend P7 Ön İnceleme paylaşan: dg-tv

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”