Snapdragon 805 İşlemcili LG G3 Onaylandı

Snapdragon 805 İşlemcili LG G3 Onaylandı

LG Electronics tarafından önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Snapdragon 805 işlemcili LG G3, Güney Kore’de gerekli birimlerden onayları aldı.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics‘in yeni amiral gemisi akıllı telefonu ve LG G2’nin halefi olan LG G3, geçtiğimiz ayın sonunda piyasaya sürülmüştü. LG G3 şu ana kadar satışa sunulduğu bölgelerde gösterdiği performansla LG’nin yüzünü güldürmüş olsa da, Güney Koreli firma akıllı telefonunu daha cazip hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung tarafından duyurulan Galaxy S5 LTE-A karşısında zayıf kalan yeni amiral gemisini güçlendirmek isteyen LG, Snapdragon 805 işlemcili LG G3 için hazırlıklarını sürdürüyor.

LG_G3

LG Electronics’in Snapdragon 805 işlemcili LG G3 üzerinde çalıştığı yönünde ilk haberlerin bir süre önce ortaya çıkmasının ardından, şimdi de telefonun Güney Kore’de gerekli onayları aldığı bilgileri internete sızdırıldı. Kore’de gerekli izinlerin alınması için başvurulan National Radio Research Agency’nin sitesinde LG F460S, LG F460K ve LG F460L model numaralarıyla ortaya çıkan Snapdragon 805 işlemcili LG G3, böylece piyasaya sürülmeye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Snapdragon 805 İşlemcili LG G3 Onaylandı