LG ekran tasarımı garip karşılandı! Benzersiz bir ekran

LG ekran tasarımı

Büyük bir yankı uyandırması beklenen LG ekran tasarımı sızdırıldı. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan bu şirket herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Akıllı telefonlardaki ekran tasarımları oldukça farklı bir yöne doğru giderken LG ekran tasarımı bunun kanıtı gibi oldu. Samsung Apple ve Huawei gibi şirketler yeni ekranlar üretirken yaratıcı olmaya çalışıyor. Özellikle de Apple bu yaratıcılığı çok daha üst seviyelere çıkarabiliyor. Hatırlayacağınız üzere çentik konusunda ilk devrimsel çalışmayı Apple yapmıştı. LG ise, ben de varım diye haykırmaya başladı.

LG ekranları büyük ilgi toplayacak

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından bir tanesi olan LG çok ilginç bir tasarımla geliyor. Normal şartlarda akıllı telefonların tek bir ekrana sahip olması beklenir. Son zamanlarda katlanabilir ekranların çıkmasıyla bu beklenti biraz daha değişti. Şimdi ise LG dönen çift ekranlar kullanmaya başlayacak.

MediaTek, Snapdragon 875 yonga setine rakip işlemci geliştiriyor!

Şirket tarafından geliştirilen yeni ekran tasarımına göre akıllı cihazlarda 2 farklı ekran bulunması planlanıyor. Bu ekranlar her ne kadar tek bir cihazda olsa bile, farklı şekillerde hareket edebilecek. Örneğin bir ekranla video izlerken diğer ekrandan mesaj yazabileceksiniz. Fütüristik bir yapıya sahip olan bu cihaz, henüz tasarım aşamasında.

LG ekran tasarımı

LG akıllı telefonlarla çok daha fazla iş yapılmasını istiyor. Bu nedenle şirket, opsiyonları mümkün olduğunca üst seviyeye çıkarma derdinde. Şirketin akıllı telefonlarında dönen bir mekanizma kullanması oldukça cesaretli bir deneme. Piyasadaki kullanıcılar genellikle yeniliklere temkinli yaklaşıyor. iPhone 11 için kullanılan kameralar bile ilk başlarda pek benimsenmemişti. Sizce LG yeni tasarımlarla kullanıcıların gözünde yeniden yükselebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.