Lenovo Vibe P2 resmileşti

Lenovo Vibe P22222

Uzun pil ömrü tercih eden kullanıcılar için üretim yapmaya yoğunlaşan birçok üretici yeni modellerini tanıtmaya başladı. Bu üreticilerden biri olan Lenovo, IFA 2016 fuarında son modelin Vibe P2 ile meraklıların karşısına çıktı.

Son zamanlarda kullanıcılar batarya ömrü konusunda oldukça hassas durumda. Üreticiler ise bu konuya değer veren tüketici kitlesini hedef almış durumda. Bunlardan biri olan Çinli üretici Lenovo IFA 2016 tüketici elektroniği fuarından Vibe P2 modelini görücüye çıkardı. Modelin en önemli özelliği yoğun kullanımda bile 2 gün pil ömrü sunması.

Donanıma göz atacak olursak 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran,Snapdragon 625 yonga seti ve Adreno 506 grafik birimi ilk göze çarpan özelliklerden sadece bağzıları. 4GB LPDDR3 RAM ve 64GB kapasite ile donanmış ürünler Çin pazarında kullanılacakken, Avrupa pazarı için 3GB RAM tercihine gidilmiş. Kamera olarak ise arka kısımda 13MP bir kamera bizi karşılarken, ön kısımda ise 5MP bir öz çekim kamerası bulunuyor. Bunların yanında hızlı şarj ve Android 6.0 ile geleceğinede değinmeden geçmeyelim.

Ne zaman ve ne kadar fiyatla çıkacağı şimdilik net olmayan ürün, piyasada birçok kullanıcıyı tatmin edecek gibi gözüküyor.

Sony yeni BRAVIA 4K profesyonel ekranını tanıttı