Lenovo’dan ekrana dönüşebilen ceket! – Video

lenovo ekrana donusen ceket 2

Geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan projeksiyonlu tablet Lenovo YOGA Tab 3 Pro için ilginç bir aksesuar duyuruldu. Lenovo, ekrana dönüşebilen ceketini bir video ile tanıttı. Detaylar ve video haberimizde.

lenovo-ekrana-donusen-ceket-2

 

IFA 2015’in dikkat çeken ürünlerinden biri olan Lenovo YOGA Tab 3 Pro tablet, içerisindeki Pico projektörü ile gündemimize konuk olmuştu. Tablet, 64-bit Intel Atom X5-Z8500’den güç alıyor. 10.1 inçlik LCD ekranında 1600 x 2560 piksel çözünürlük ve 299 PPI keskinlik sunabilen cihaz, 2.24 GHz hızında dört çekirdekli bir işlemciye, 2 GB RAM’e, 32 GB depolama alanına, 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip. Android 5.1 Lollipop ile kutusundan çıkan cihazda dahili bir Pico projektörü var. 383 Dolarlık fiyatıyla dikkat çeken tablet bu projeksiyon ile hemen her yüzeye görüntüyü yansıtabiliyor.

Lenovo, YOGA Tab 3 Pro tabletinin bu özelliği bir adım daha öteye götürmüş. “The Screen Jacket” adında yeni bir aksesuarını duyuran firma, ekrana dönüşebilen bir ceket ile dikkatimizi çekti. Dışarıdan bakıldığında standart bir ceket gibi görünen bu kıyafeti çıkarıp açtığınızda beyaz bir projeksiyon perdesine dönüşüyor. Bu sayede tabletinizin görüntüsünü ceketinize yansıtabiliyorsunuz. Oldukça ilginç bir aksesuar olan “The Screen Jacket” ilginizi çektiyse aşağıdaki videoyu izlemenizi öneriyoruz.

iPhone ve iPad için 2015 yılının en popüler uygulamaları belli oldu!