AMD’den Crimson atağı!

crimson software crimson edition

AMD’nin yeni Ekran Kartı güncelleştirmesinin ismi Crimson Software Crimson Edition oldu. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Arttırılmış performans ve güç verimliliği: Radeon Software Crimson Edition, oyun yükleme süresini yüzde 33’e kadar azaltırken oyun performansını da yüzde 20’ye kadar arttıracak.

Yeni Yazılım watt başına yüzde 23 performans artışı ile eski yazılımdan 1,8 kat fazla güç tasarrufu ortaya koyacak. Herkese açık ilk AMD LiquidVR teknoloji desteği: GCN’in Eşzamansız İşlem Motoru, sanal gerçeklik (VR) uygulamalarında saniyede geçen resim kare sayısı (FPS), yanıt verme ve gecikme süresi değerlerini ciddi oranda da iyileştireceğe benziyor.

crimson software crimson edition

Bu sayede GCN temelli donanımlarda yumuşak oyun deneyimi de yaşanmış olacak. Denge: AMD Catalyst Omega yazılımına oranla yüzde 15 daha fazla sistem ayarı üzerinde 2 kat fazla test ve oyuncu topluluğundan gelen çok sayıda istek doğrultusunda geliştirilmiş olan Radeon Software Crimson Edition, AMD Ekran Kartlarında adeta doping etkisi yapacak.

AMD sürekli olarak Crimson Software Crimson Edition’u güncelleyecek. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kickstarter o paranın peşine düştü!