Lenovo yeni tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

llllll

Çinli elektronik devi Lenovo tablet konusunda en başarılı firmalardan biri. Şimdi gelen son haberlere göre de firma yeni bir tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Lenovo’nun çıkardığı tabletler hem performans açısından hem de yeni özellikleri entegre etme bakımından oldukça başarılı. Firmanın resmi olarak açıklanmasa da yeni bir tablet çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıktı. FCC veritabanında gözükmesi ile beraber bazı temel özellikleri de belli olmuş oldu. 

Lenovo

TB-X6E6F model numarasına sahip tablet, FCC sertifika sayfasında görüldü. Çıkacak olan cihazın 5G Wi-Fi ağını desteklediği belli olurken, tabletin desteklediği bantlar da web sitesinde gösteriliyor.

lllp

Lenovo TB-X6E6F’nin radyo spektrumu 30 Hz ile 300 Hz arasında ve büyük olasılıkla daha düşük frekans ve daha uzun menzilli ancak frekans daha düşükse daha düşük bir veri hızını destekliyor.  Sertifikasyon web sitesi aynı zamanda gelmesi beklenen tabletin boyutlarını ve ön tasarımını da ortaya çıkarmış oldu. Çapraz uzunluğunun 200 mm’den fazla olacağını gösterdi. Wi-Fi Ant, listeye göre 71.2mm soldan konumlandırılırken 158.8mmX251.2mmX9.2mm boyutları ile kullanıcılara sunulacak.

2,4 GHz ISM radyo bandı (2400 ila 2483,5 MHz), menzil ve bağlantı arasında iyi bir denge sunan bu yeni tablette Bluetooth teknolojisi tarafından kullanılıyor. Düşük güçlü kablosuz iletişim için gerçek bir standart olan 2,4 GHz bandına da her yerden erişilebilir.

UGREEN 25000 mAh kapasiteli yeni Powerbank’i tanıttı