Lenovo Vibe X3 Lite’in özellikleri belli oldu

lenovo vibe x3 lite

Lenovo Vibe X3 Lite’in özellikleri belli oldu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni Lenovo Vibe X3 Lite modelinde 6 çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 808 yongaseti kullanılıyor. Modelde 5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD: “1920×1080” ekrana yer verilmiş.

Ekran Başına Düşen Piksel sayısı yani PPI oranı 401 ppi olduğu gözüküyor. Snapdragon 808 yongasetinde grafik işlemcisi olarak Adreno 418 GPU’su kullanılmış.

3 GB Ana Belleğe sahip olan modelde 64 GB dâhili depolama alanı seçeneği bulunuyor. 21 megapiksel arka ve 8 megapiksel Selfie kamerasıyla dikkat çeken modelde çift SIM Kart giriş desteği de sunulmuş.

lenovo vibe x3 lite

Lenovo Vibe X3 Lite modelinde; 3500 mAh batarya kapasitesi öne çıkıyor. Cihazın Android 5.1 Lollipop İşletim Sistemi ile çıkması bekleniyor; ancak Android 6.0 Marsmallow güncelleştirmesini de yakın zamanda alacak.

Birkaç hafta önce TENAA’dan sertifika alırken ortaya çıkan Lenovo’nun yeni orta seviye akıllı telefonu Vibe X3 modeli ilk kez ortaya çıkmış oldu.

Daha önce basın görselleri paylaşılan modelin teknik özellikleri konusunda bazı şüpheler vardı; ancak artık modelin tüm detayları belli oldu. Cihazla ilgili yeni gelişmeler olursa bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

LG G4 Pro’nun Kasası sızdı!